Besök Beredskapsmuseet med din grupp!

OBS! Angående Covid-19

Beredskapsmuseet arrangerar visningar för ett mycket litet fåtal deltagare under år 2020. Visning av guide i grupp arrangeras ENDAST av Beredskapsmuseet. Det är FÖRBJUDET att arrangera en egen visning med egen guide på Beredskapsmuseet. 

Det är helt FÖRBJUDET att under ordinarie öppettid arrangera ett besök tillsammans med en grupp om fler än 10 personer utan tillstånd från Beredskapsmuseets ledning. Tillstånd inhämtas endast via e-post med bekräftelse om gruppen tillåts besöka museet. Ett besök av en grupp får INTE ledas av en guide som samlar ett sällskap på vissa platser på museet, eller leda till att andra besökare hindras besöka anläggningen. Om ett sällskap inte följer dessa enkla regler (begär tillstånd; högst 10 personer; ej under ledning av egen guide) kommer sällskapet att avvisas från museet. 

Varför är detta viktigt? Svaret är givet. Vi MÅSTE hjälpas åt att hålla avstånd. Om vi håller avstånd till varandra kan vi få stopp på smittspridningen. Om vi håller avstånd till varandra visar vi solidaritet med alla riskgrupper som suttit isolerade sedan mars 2020. 

 

På Beredskapsmuseet finns tillgång till handsprit på flera ställen. Borden i cafeterian är placerade med närmare två meters avstånd. Vi har begränsat antalet platser i cafeterian. All servering sker på ett säkert sätt. Kassan är utrustad med plexiskydd. 

Reglerna för besök i grupp under ordinarie öppettid på Beredskapsmuseet gäller tills vidare. 

Vi kan bara stoppa smittspridningen tillsammans, genom att vara solidariska. Kom ihåg detta! Tack!

När pandemin är över...

välkomnas grupper till Beredskapsmuseet. Guidade visningar arrangeras efter önskemål. 

Privat visning med guide

En guidad tur med guide kan bokas såsom

- Ordinarie visning (Kanonen Maja) eller 

- Specialvisning (Kanonen Maja, Sjukhusbunkern och Kanonen Brita)

Ordinarie visning

Visningen tar cirka 45 minuter. Gruppen bereds möjlighet att efter, eller före, den guidade visningen titta på egen hand på museets övriga utställningar under cirka 45 minuter.

Grupper om minst 40 personer kan beställa en privat, ordinarie visning på en tid som passar er, dagtid, kvällstid eller helg.

 

En privat ordinarie visning kostar 1000 kr utöver entréavgifter. Om ni är färre än 40 personer får ni gärna boka privat ordinarie visning, under förutsättning att ni betalar för minst 40 personer.

Exempel 1: 40 personer bokar privat ordinarie visning. Kostnaden blir 120 kr x 40 personer + guideavgift 1000 kr. 

Exempel 2: 41 personer bokar privat ordinarie visning. Kostnaden blir 120 kr x 41 personer + guideavgift 1000 kr. 

Exempel 3: 39 personer bokar privat ordinarie visning. Kostnaden blir 120 kr x 40 personer + guideavgift 1000 kr. 

Beredskapsmuseet fakturerar ej. Betalning sker med kort, swish eller kontant. 

Specialvisning

Visningen tar cirka 80 minuter. Gruppen bereds möjlighet att efter, eller före, den guidade visningen titta på egen hand på museets övriga utställningar under cirka 45 minuter.

Grupper om minst 40 personer kan beställa en privat Specialvisning på en tid som passar er, dagtid, kvällstid eller helg. En privat Specialvisning kostar 1000 kr utöver entréavgifter samt ett tillägg om 50 kr/person. Om ni är färre än 40 personer får ni gärna boka Specialvisning, under förutsättning att ni betalar för minst 40 personer.

Exempel 1: 40 personer bokar Specialvisning. Kostnaden blir 170 kr x 40 personer + guideavgift 1000 kr. 

Exempel 2: 41 personer bokar Specialvisning. Kostnaden blir 170 kr x 41 personer + guideavgift 1000 kr. 

Exempel 3: 39 personer bokar Specialvisning. Kostnaden blir 170 kr x 40 personer + guideavgift 1000 kr. 

Mat och dryck grupper

Beredskapsmuseet erbjuder grupper att beställa förtäring enligt utbudet i Kanoncafeet. Om särskild förtäring önskas, kontakta museet.

Pandemi - ej grupper!

Så länge pandemin pågår tar Beredskapsmuseet ej emot grupper för visning.

042-22 40 39

©2020 by Beredskapsmuseet. Proudly created with Wix.com