top of page

Besök Beredskapsmuseet med din grupp!

Guidad visning för grupper
på Beredskapsmuseet

Grupper kan beställa en privat, ordinarie visning av Beredskapsmuseet på en tid som passar er; dagtid, kvällstid eller helg.

En guidad visning på Beredskapsmuseet kan bokas såsom

- Ordinarie visning (Kanonen Maja) eller 

- Specialvisning (Kanonen Maja, Sjukhusbunkern och Kanonen Brita)

Ordinarie visning

En ordinarie visning av kanonen Maja tar cirka 45 minuter. Gruppen bereds möjlighet att efter, eller före, den guidade visningen titta på egen hand på museets övriga utställningar under cirka 45 minuter.

En ordinarie visning kostar 5 800 kr. Priset inkluderar entréavgift för högst 40 personer samt guideavgift. Om ni är fler än 40 personer, kontakta museet för offert. 

Betalning sker på plats vid ankomst till Beredskapsmuseet. Kort eller kontant. Observera att Beredskapsmuseet inte accepterar AMEX-kort. Om ni önskar faktureras för visningen gäller förskottsfakturering. Kontakta museet för mer information om ni önskar faktura.

Specialvisning av Kanonen Brita och Sjukhusbunkern

Visning av Kanonen Brita och Sjukhusbunkern kan endast bokas som tillägg till ordinarie visning. Specialvisningen förlänger visningstiden med en timme och kostar 2 400 kr.

Om ni vill boka guidad visning på Beredskapsmuseet, kontakta museet.

 

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  

Bunkervandring i Helsingborg

Grupper kan beställa en privat bunkervandring i Helsingborg vid en tidpunkt som passar er.

Bunkervandringen tar tre timmar. Vi startar vid Margaretaplatsen i Helsingborg och avslutar vid Terrasstrapporna i Helsingborg. Vandringen går upp- och nerför trappor. Vi kommer att gå in i trånga bunkrar. Det krävs därmed att du är någorlunda rörlig för att hänga med på vandringen. Sträckan vi går under vandringen är cirka 6 km. 

En privat arrangerad bunkervandring för högst 40 deltagare kostar 9 000 kr. 

Om ni vill boka Bunkervandring i Helsingborg, kontakta museet.

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  

Skånelinjen - vandring längs kusten

Grupper kan beställa en privat vandring med visning av Skånelinjen vid en tidpunkt som passar er.

Vandringen är en heldagstur. Vi startar vid Beredskapsmuseet kl 09.00. Alla deltagare måste ha egen transportmöjlighet, bil, buss eller mc, för att hänga med på vandringen. Vid ca 17.00 avslutar vi vandringen i Laröd, med ett besök i Kalla-krigsradarn.

En privat Skånelinjen- vandring för högst 25 deltagare kostar 14 875 kr. Det finns möjlighet att beställa matpaket till vandringen. 

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mat och dryck grupper

Beredskapsmuseet erbjuder grupper att beställa förtäring i Kanoncafeet. Glutenfritt, mjölkfritt och laktosfritt alternativ erbjuds. 

Ärtsoppsmiddag 150 kr/pp

Ärtsoppsmiddagen inkluderar ärtsoppa, smör, bröd, dryck, pannkakor, sylt, grädde, kaffe/te. 

Kaffe och bulle 65 kr/pp

Kaffe/Te och kanelbulle. Andra godsaker kan också väljas, som exempelvis morotskaka, drömrulltårta, kärleksmums, chokladbiskvi, stor dammsugare eller chokladboll.

Köttbullesmörgås med dryck 95 kr/pp

Kaffe/Te eller kall dryck med Beredskapsmuseets goda köttbullesmörgås (ljust bröd, rödbetssallad, ärtskott, cornichons, tomat, köttbullar). 

Ost/skinksmörgås med dryck 75 kr/pp

Kaffe/Te eller kall dryck med Beredskapsmuseets goda ost- och skinksmörgås.

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Betalning

Det går bra att betala med kort eller kontant. Betalning sker på plats i samband med visningen. Fakturering endast i förskott. Om du har frågor kring fakturering, kontakta museet.

Besök : Besök oss
bottom of page