top of page

Sat, 24 Apr

|

Beredskapsmuseet

Corona-öppet på Beredskapsmuseet

Vi smygöppnar säsongen på virussäkert sätt genom att sälja ett litet antal biljetter till Beredskapsmuseet lördag den 24 och söndag den 25 april. För att undvika trängsel måste ni vara på plats vid den tidpunkt som står på biljetten. Vi ses!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Corona-öppet på Beredskapsmuseet
Corona-öppet på Beredskapsmuseet

Tid och plats

24 Apr 2021, 15:00 – 17:00 CEST

Beredskapsmuseet, Djuramossavägen 160, 263 65 Viken, Sverige

Om evenemanget

Corona-öppet på Beredskapsmuseet 24-25 april!

Söndagen efter midsommar öppnar Beredskapsmuseet för säsongen. Vi räknar då med att smittspridningen ska ha sjunkit till samma nivå som förra sommaren och att det därmed inte är några problem att ha öppet som vanligt. 

Vi har filat på hur vi ska ha öppet i vart fall några gånger före midsommar för att undvika smittspridning. Bästa sättet är förstås att sprida ut er besökare med jämna antal över dagen. Beredskapsmuseet består dessutom av flera olika byggnader och med en jämn fördelning av besökare på olika platser, med gott om tid mellan grupperna, ser vi inte några problem att ha öppet så länge det fungerar i praktiken, dvs att alla som besöker museet den 24-25 april följer förhållningsreglerna till punkt och pricka.

Några förhållningsregler för dig som köper biljett

Biljetterna har angiven tid. Det är oerhört viktigt att passa tiderna för att det här ska fungera. Om du köper en biljett till kl 10.00 måste du alltså vara på plats helst 09:55, men absolut senast 10:10 för att vi ska hinna kolla din biljett, checka in dig och berätta var du ska börja besöket. 

Det blir "militär precision" på ditt besök. Du kommer inte att kunna välja själv i vilken ordning du vill besöka stridsledningscentralen, utställningen Kristidsmat och Civila livet, kanonen Maja och SMB-hallen. Vi slussar runt er kring de olika byggnaderna. Cafeterian kommer inte att vara öppen för spontanköp. Om du vill köpa dryck och bulle finns det biljetter även för detta. Din dryck levereras i pappmugg och din bulle i en papperspåse, för avnjutning antingen utomhus vid vackert väder, eller på plats med gott avstånd till andra besökare. 

Varmt välkommen till detta försök med Corona-öppet på Beredskapsmuseet.

Biljetter

 • Biljett vuxen 24/4 15.00

  En biljett för vuxen

  SEK 120.00
  Sale ended
 • Barn 7-17 år 24/4 15.00

  Biljett för barn 7-17 år ENDAST i sällskap med målsman!

  SEK 60.00
  Sale ended
 • Biljett vuxen 24/4 kl 15.00

  SEK 120.00
  Sale ended

Total

SEK 0.00

Dela detta evenemang

bottom of page