Evenemang 2021

Aktuella evenemang och biljetter säsongen 2021

Evenemang 2020
Evenemang 2020

Bunkervandring i Helsingborg kräver ett visst mått av smidighet :)

Evenemang 2020
Evenemang 2020

Bunkervandring i Helsingborg kräver ett visst mått av smidighet :)

1/1
Bunkervandringar 

Häng med på bunkervandring i Helsingborg. Varje måndagkväll från den 28 juni - den 9 augusti samt den 6 september och den 20 september. Mer info samt länk till biljettköp finns i evenemangskalendern, som du hittar om du klickar här

Vandring Skånelinjen 

Sommaren 2021 genomförs två vandringar längs med Skånelinjen, den 15 juli och den 14 augusti. Mer info samt länk till biljettköp finns i evenemangskalendern, som du hittar om du klickar här
 

Ärtsoppsafton på Beredskapsmuseet 

Beredskapsmuseet har inte planerat någon ärtsoppsafton säsongen 2021. Allt hänger på pandemin. Vi återkommer med information. 
 

Evenemangskalender 

På beredskapsmuseet.com hittar du en evenemangskalender på första sidan, klicka här, så kommer du dit.

Evenemangskalendern innehåller samtliga evenemang på Beredskapsmuseet säsongen 2021. Här kan du köpa biljetter till evenemanget och du hittar även all information du behöver om evenemanget. 

Gör såhär. Klicka på texten i kalendern. En ruta dyker upp med information om evenemanget. Om du vill veta mer, klicka på texten "köp biljett", så kommer ytterligare information. Du kan också köpa biljetter direkt på webben. Bekräftelse kommer till din e-post och när du kommer till museet visar du upp din biljett i telefonen för kassapersonalen. Om din telefon inte fungerar måste du visa legitimation, så hittar vi din biljett ändå och checkar in dig och ditt ev sällskap.

Biljetten är personlig och köpt biljett återköpes ej om du får förhinder eller ångrar ditt köp. Du kan inte heller byta din biljett till annat evenemang. Du kan inte skänka bort din biljett till någon annan om du inte meddelat museet detta i förväg. Legitimation måste uppvisas om du inte har med din telefon. Om Beredskapsmuseet ändrar tidpunkt eller ställer in evenemanget på grund av pågående pandemi får du givetvis tillbaka dina pengar för köpt biljett. 

Vi ses säsongen 2021!

Varmt välkommen till Beredskapsmuseet, ett museum för alla!